Barman

Wat ga je doen?

Wie zijn wij?

Gia is een plek waar je naar toe gaat voor een drankje en heerlijke verse Italiaanse gerechten. Het restaurant ziet er modern uit en beschikt over een prachtige bar voor een drankje of echt Italiaanse espresso. Naast ons sfeervol restaurant geeft het terras een echt vakantiegevoel, in het zonnetje zitten met een frisdroge geurende naar appel en peer glas Verdicchio, de geur van verse pasta, en vers gebakken Italiaanse brood geven je het ultieme vakantiegevoel. 

Wanneer jij onze zelfde passie deelt om onze gasten het naar de zin te maken, en mee wilt bouwen naar een plek waar niemand omheen kan, dan is dit de absolute baan voor jou.

Wie ben jij?

Als bartender ben je verantwoordelijk voor het bereiden en serveren van onze dranken. Daarnaast zorg je dat de bar er representatief uit ziet en dat de gasten zich welkom voelen. Je vult de barvoorraad aan en maakt aan het eind van de avond de bar schoon. Je houdt je hoofd koel, ook wanneer je in no-time alle gasten op ons grote terras van een drankje moet voorzien. Je hebt een flexibele, gastvrije instelling. en vind het geen probleem om ook eens als roodrunner in te springen mocht dat nodig zijn.

Profiel

Wat wij bieden

Wat wij vragen

Soliciteer direct

    Reserveer een tafel