Chef-kok

Wat ga je doen?

Wie zijn wij?

Gia is een plek waar je naar toe gaat voor een drankje en heerlijke verse Italiaanse gerechten. Het restaurant ziet er modern uit en beschikt over een prachtige bar voor een drankje of echt Italiaanse espresso. Naast ons sfeervol restaurant geeft het terras een echt vakantiegevoel, in het zonnetje zitten met een frisdroge geurende naar appel en peer glas Verdicchio, de geur van verse pasta, en vers gebakken Italiaanse brood geven je het ultieme vakantiegevoel. 

Wanneer jij onze zelfde passie deelt om onze gasten het naar de zin te maken, en mee wilt bouwen naar een plek waar niemand omheen kan, dan is dit de absolute baan voor jou.

Wie ben jij?

Passie voor de Italiaanse keuken, Inkoop en calculatie verantwoordelijk en geeft leiding aan de gehele keuken. Je bent communicatief vaardig en sociaal. Zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Je bent goed op de hoogte van de HACCP en bent een leermeester of wil dit graag worden. Spreekt vloeiend Nederlands en bent ontzettend creatief en komt zelf met nieuwe culinaire ideeën. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken. 

Beschikbaarheid

Wat wij bieden

Wat wij vragen

Soliciteer direct

    Reserveer een tafel