kok-keuken medewerker

Wat ga je doen?

Wie zijn wij?

Gia is een plek waar je naar toe gaat voor een drankje en heerlijke verse Italiaanse gerechten. Het restaurant ziet er modern uit en beschikt over een prachtige bar voor een drankje of echt Italiaanse espresso. Naast ons sfeervol restaurant geeft het terras een echt vakantiegevoel, in het zonnetje zitten met een frisdroge geurende naar appel en peer glas Verdicchio, de geur van verse pasta, en vers gebakken Italiaanse brood geven je het ultieme vakantiegevoel. 

Wanneer jij onze zelfde passie deelt om onze gasten het naar de zin te maken, en mee wilt bouwen naar een plek waar niemand omheen kan, dan is dit de absolute baan voor jou.

Wie ben jij?

Verse vis fileren en perfect gaar bakken, schelp- en schaaldieren op creatieve wijze presenteren én ook nog eens met een glimlach op de pas zetten. Je helpt mee bij de voorbereidingen (mise en place). Tijdens de service run jij jouw eigen sectie, scherp en geconcentreerd. Ook help je mee met het schoonmaken van de keuken.

Je komt terecht in een enthousiast hecht team die hard werken en ontwikkeling belangrijk vindt. Daarnaast is alles wat wij onze gasten serveren van consistente topkwaliteit. Dat is cruciaal voor ons succes. Jij en jouw collega’s weten daarom één ding zeker: elk gerecht dat jullie keuken verlaat voldoet aan onze standaarden.

Beschikbaarheid

Wat wij bieden

Wat wij vragen

Soliciteer direct

    Reserveer een tafel