Floor manager

Wat ga je doen?

Wie zijn wij?

Gia is een plek waar je naar toe gaat voor een drankje en heerlijke verse Italiaanse gerechten. Het restaurant ziet er modern uit en beschikt over een prachtige bar voor een drankje of echt Italiaanse espresso. Naast ons sfeervol restaurant geeft het terras een echt vakantiegevoel, in het zonnetje zitten met een frisdroge geurende naar appel en peer glas Verdicchio, de geur van verse pasta, en vers gebakken Italiaanse brood geven je het ultieme vakantiegevoel. 

Wanneer jij onze zelfde passie deelt om onze gasten het naar de zin te maken, en mee wilt bouwen naar een plek waar niemand omheen kan, dan is dit de absolute baan voor jou.

Wie ben jij?

Als floormanager ben je het aanspreekpunt voor de gasten en het personeel en je rapporteert direct aan de Restaurant Manager. Een uitdagende functie waar alle aspecten van de horeca branche aan bod komen. Je draagt zorg voor het openen en sluiten van de zaak. Bij afwezigheid van de manager geef je leiding aan het team en draagt je zorg voor het bewaken van de kwaliteit en de uitvoering hiervan. Je bent tevens flexibel inzetbaar en geeft vol gas, daarnaast ben je 24/7 gast- en servicegericht.

Profiel

Wat wij bieden

Wat wij vragen

Soliciteer direct

    Reserveer een tafel