Restaurant manager

Wat ga je doen?

Wie zijn wij?

Gia is een plek waar je naar toe gaat voor een drankje en heerlijke verse Italiaanse gerechten. Het restaurant ziet er modern uit en beschikt over een prachtige bar voor een drankje of echt Italiaanse espresso. Naast ons sfeervol restaurant geeft het terras een echt vakantiegevoel, in het zonnetje zitten met een frisdroge geurende naar appel en peer glas Verdicchio, de geur van verse pasta, en vers gebakken Italiaanse brood geven je het ultieme vakantiegevoel. 

Wanneer jij onze zelfde passie deelt om onze gasten het naar de zin te maken, en mee wilt bouwen naar een plek waar niemand omheen kan, dan is dit de absolute baan voor jou.

Wie ben jij?

Als Restaurant Manager heb jij de leiding over een team. Het organiseren zit in je bloed, want voor deze rol draag je de verantwoordelijkheid over veel uiteenlopende zaken. Aan jou de taak om elke dag weer het beste in jouw collega’s naar boven te halen! Want wij geloven in de kracht van topmedewerkers. Je neemt initiatief, je hebt een scherp oog en je staat als eerste klaar om samen met het team de problemen die langskomen op te lossen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het contact met onze partners en leveranciers en doe je er alles aan om de dagelijkse gang van zaken perfect te laten verlopen.

Profiel

Wat wij bieden

Wat wij vragen

Soliciteer direct

    Reserveer een tafel